TVERSTED

– lyst og dejligt sommerhus tæt på Tversted strand og by

Kom og se dette hyggelige sommerhus, der ligger på en dejlig ugeneret grund i rolige omgivelser i skønne Tversted – kun få minutters gang fra en af Danmarks bedste badestrande.

EJENDOMMEN:

Fritidshuset er opført i 1990 og udvidet i 1997. I 2018 er det opdateret med ovenlysvinduer.

Det er et overskueligt men rummeligt sommerhus, praktisk indrettet til 4-6 personer. Klar til brug bl.a. med indlagt fibernet.

BOLIGEN:

Fra entreen og fordelingsgang er der adgang til soveværelse med dobbeltseng, et værelse med 4 sengepladser samt badeværelse med bruseniche, hvor der også er vaskemaskine. Husets hovedrum er et dejligt køkken/alrum og stue med brændeovn og med udgang til sydvestvendt terrasse.

I 2016 blev der installeret en LG varmepumpe.

Huset fremstår velholdt med lyse vægge, lofter og gulve i træ.

BELIGGENHED:

Tversted er en perle ved Vestkysten, hvor man er tæt på naturen hele tiden. Her er ro og skøn natur med hav, strand, klitplantager, skov og søer.

Tversted er berømt for en af vestkystens bedste strande med klitter. Der bades hele året og om sommeren flokkes man til standen for at se solnedgang og spise is fra det Blå Ishus.

Tversted by har indkøbsmuligheder, restauranter og campingpladser og der inviteres til fællesspisning flere steder. Kig forbi de lokale marskandisere, antikforretninger, gallerier og små kunsthåndværkere. Der er mange muligheder for Outdoor aktiviteter som kano, kajak, ridning, tennis, lystfiskeri, mountainbike og der er flere golfbaner i nærheden.

Det er let at komme til Tversted ad Hirtshalsmotorvejen, når man kører sydfra. Køretid til Aarhus er under to timer og til Aalborg under en time. Der er kun 70 km til den internationale lufthavn i Aalborg. Fra Hirtshals er der hurtigfærge til Kristiansand og Larvik, samt færge til Bergen i Norge.

Skagen, Hjørring, Hirtshals og Frederikshavn ligger alle inden for en radius af 15-35 kilometer.

+45 5121 6074

Ring og bestil fremvisning

Nøgletal

PrisKr. 1.845.000
EjerudgiftKr. 2.854
Boligareal
62 m2
Værelser 3
Etager1
Overdækning12 m2
Grundareal1.261 m2
Byggeår1990/1997
Ejendomstype sommerhus

Kort

Humlevej 1, Tvested, 9881 Bindslev

Humlevej 1, Tversted

Click to open a larger map