Hus på landet tæt ved Vesterhavet

Indflytningsklar bolig i rolige landlige omgivelser.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er opført i 1904 og ombygget i 2003.

BOLIGEN:
Huset har et godkendt boligareal på 179 m2 i 2 etager med 109 m2 i stueetagen. Tagetagen er indrettet som en separat lejlighed med egen indgang. Ejendommen er således ideel til to generationer eller hvis man ønsker at supplere med lejeindtægter. Der er god efterspørgsel i området efter lejemål til turister i sommersæsonen.

Ved en omfattende renovering i 2003 blev der lagt nye gulve og isat nye vinduer i stueetagen og senere er der indrettet en lejlighed på 1. sal.

Der er et stort udhus på 170 m2 der anvendes som garage og værksted. Her er også et stort grovkøkken, velegnet hvis man fisker eller går på jagt.

Grunden er 7.712 m2 og velegnet til dyrehold. For hesteinteresserede er der nem adgang til ridestierne i området og en ridehal hos naboen.  Der et stort net af unikke ridestier i klitplantagen som i sær er meget populært hos islænder ryttere.

Huset ligger med let adgang til klitplantagen og 300 meter til ride gangsti i Uggerby klitplantage.

Busruter ved landevejen med forbindelse til Hjørring, Hirtshals og Sindal.

BELIGGENHED:

Tversted er en perle ved Vestkysten, hvor man er tæt på naturen hele tiden. Her er ro og skøn natur med hav, strand, klitplantager, skov og søer.

Tversted er berømt for en af vestkystens bedste strande med klitter. Der bades hele året og om sommeren flokkes man til standen for at se solnedgang og spise is fra det Blå Ishus.

Tversted by har indkøbsmuligheder, restauranter og campingpladser og der inviteres til fællesspisning flere steder. Kig forbi de lokale marskandisere, antikforretninger, gallerier og små kunsthåndværkere. Der er mange muligheder for Outdoor aktiviteter som kano, kajak, ridning, tennis, lystfiskeri, mountainbike og der er flere golfbaner i nærheden.

Det er let at komme til Tversted ad Hirtshalsmotorvejen, når man kører sydfra. Køretid til Aarhus er under to timer og til Aalborg under en time. Der er kun 70 km til den internationale lufthavn i Aalborg. Fra Hirtshals er der hurtigfærge til Kristiansand og Larvik, samt færge til Bergen i Norge.

Skagen, Hjørring, Hirtshals og Frederikshavn ligger alle inden for en radius af 15-35 kilometer.

+45 51216074

Ring for information og køb

Nøgletal

Pris1.150.000
Ejerudgift pr mnd. 1.488
Boligareal
179 m2
Værelser7
Udhus170 m2
Etager2
Byggeår1904/2003
Ejendomstype Villa
EnergimærkeD

Kort

Skagensvej 47, 9881 Bindslev

Click to open a larger map